- דף הבית
- שמפו יבש בהיר ג'מבו
שמפו יבש בהיר ג'מבו
ל-100 מ"ל\גרם
- שמפו יבש לגוון שיער בהיר בגודל מיוחד עם תוספת של 106 מ""ל במתנה! השמפו יבש מבוסס על אבקת עמילני אורז עדינה הסופחת מהשיער שומנים, שאריות מוצרי טיפוח וריח לא נעים. מנקה את השיער מכל השאריות והמשקעים ומותירה אותו נקי, רענן ובעל ריח נעים. למוצר פורמולה ייחודית המגנה על השיער מקרני UV , מועשרת בשמן ארגן ובעלת פיגמנט עדין של צבע סגלגל המנטרל את הגוון הצהבהב בשיער בלונדיני ומוציא את המיטב מגוונים בהירים.
אופן השימוש: נערו היטב את השמפו היבש לפני השימוש והתיזו על שיער יבש ולכיוון השורשים, ממרחק של כ- 15-20 ס""מ. הניחו לו להתייבש ועסו אותו לתוך הקרקפת ממש כמו בחפיפה רגילה. הברישו בסיום. המותג Moroccanoil מציע קו מוצרים מהפכני המשמש לעיצוב וטיפוח השיער.
המוצרים מבוססים על שמן הארגן, מתנה מהטבע שמקורה בדרום מערב מרוקו. שמן הארגן הוא הרכיב המרכזי, הקיים בכל אחד מהמוצרים. הוא נוגד חמצון חזק המנטרל רדיקלים חופשיים, מגן מקרני UV ועשיר בוויטמינים, השיער שלך יראה וירגיש בריא ומלא ברק כבר מהשימוש הראשון.
כחברה, נושא הקיימות הוא חלק אסטרטגי בכל פעולותינו ומתבטא בשיפור בלתי פוסק של שיטות העבודה שלנו בכל הנוגע למוצרים ולפעילויות שונות למען הקהילה.
גלו את העוצמה של Moroccanoil.
לבחירת בשיטת המשלוח המתאימה לכם, נא ללחוץ כאן.
הזמנתם והתחרטתם?
החזרות / החלפות בקליק עם שליח עד הבית ב-14.9 ₪ (במקום ב-19.9 ₪) לזמן מוגבל! חינם בהזמנות מעל 500 ₪. לפרטים נא ללחוץ כאן.
ניתן גם להחזיר את החבילה דרך דואר ישראל ללא תשלום. למידע נא ללחוץ כאן.
לפני החזרת החבילה, חשוב להדביק את מדבקת הגוביינא על גבי החבילה במקום בו הודבקה הכתובת שלכם.
פריטים שבירים יש להחזיר עם שליח דרך ממשק ההחזרות באתר בלבד בהתאם לתנאי השימוש.
חשוב לשים לב:
1. לא ניתן להחזיר פריטים שבירים דרך הדואר.
2. לא ניתן להחזיר חולצות בי"ס מודפסות בהדפסה אישית.
3. מוצרי טיפוח ניתן להחזיר סגורים באריזתם המקורית בלבד. לא ניתן להחזיר לקים.
4. לא ניתן להחזיר ויטמינים ותוספי תזונה.
5. יש להחזיר את כל הפריטים עם התוויות.
6. נעליים ניתן להחזיר רק בקופסתם המקורית בלבד.
- הרכב בד/חומר : 100%כותנה
ארץ ייצור : ישראלהיבואן
טרמינל איקס אונליין בע"מ
בית פוקס-רח' החרמון
קריית שדה התעופה
ח.פ. 515722536

