- דף הבית
- BEAUTY
- מוצרי איפור
- עיניים
- מייב מסקרה פולסיס סוריל
מייב מסקרה פולסיס סוריל
- מסקרה Surreal מסדרתFalsies של מייבלין ניו-יורק, למראה ריסים מלאים וארוכים, הארכה מקסימלית של עד 3 מ"מ תוספת לריסים.
בעלת פורמולה המכילה סיבים להארכה מקסימלית, ומברשת ייחודית המגיעה לריסים מהשורש ומעניקה מראה המדמה הרמה מקצועית, עיבוי ונפח של הריסים. יש למרוח לאורך הריסים מהבסיס ועד הקצה. מומלץ לעשות תנועות קטנות משמאל לימין בזמן הברשת הריסים על מנת להעניק להם נפח תוצאה: למראה ריסים מלאים וארוכים, הארכה מקסימלית של עד 3 מ"מ תוספת לריסים יש להשתמש בתמרוק רק למטרה שלשמה הוא נועד ובהתאם להוראות השימוש. אין לבלוע. יש להימנע מחדירת החומר לתוך העין. להרחיק מילדים. אין להשתמש במוצר אם ידועה רגישות לאחד ממרכיביו.
9.5ML מייבלין ניו-יורק, מותג האיפור מספר1 בעולם, לוכד את האנרגיה, האדג'יות והסטייל של רחובות ניו-יורק, מעניק השראה לכל אוהבי האיפור להביע את עצמם ולהגדיר את אידיאל היופי שלהם ומציע מגוון רחב של טרנדים חמים בעולמות האיפור במחירים נגישים.
מוצרי המותג מתאפיינים בשמירה על איכות גבוהה ובצבעים עזים ופיגמנטים, איכות כיסוי גבוהה ותוצאת איפור מקצועית.
המותג מעניק מדי שנה חסות ראשית לשבוע האופנה בניו-יורק, שם מכתיבים מאפרי העל את הטרנדים הבאים באיפור.
לבחירת בשיטת המשלוח המתאימה לכם, נא ללחוץ כאן.
הזמנתם והתחרטתם?
החזרות / החלפות בקליק עם שליח עד הבית ב-14.9 ₪ (במקום ב-19.9 ₪) לזמן מוגבל! חינם בהזמנות מעל 500 ₪. לפרטים נא ללחוץ כאן.
ניתן גם להחזיר את החבילה דרך דואר ישראל ללא תשלום. למידע נא ללחוץ כאן.
לפני החזרת החבילה, חשוב להדביק את מדבקת הגוביינא על גבי החבילה במקום בו הודבקה הכתובת שלכם.
פריטים שבירים יש להחזיר עם שליח דרך ממשק ההחזרות באתר בלבד בהתאם לתנאי השימוש.
חשוב לשים לב:
1. לא ניתן להחזיר פריטים שבירים דרך הדואר.
2. לא ניתן להחזיר חולצות בי"ס מודפסות בהדפסה אישית.
3. מוצרי טיפוח ניתן להחזיר סגורים באריזתם המקורית בלבד. לא ניתן להחזיר לקים.
4. לא ניתן להחזיר ויטמינים ותוספי תזונה.
5. יש להחזיר את כל הפריטים עם התוויות.
6. נעליים ניתן להחזיר רק בקופסתם המקורית בלבד.
- הרכב בד/חומר : null
ארץ ייצור : איטליההיבואן
טרמינל איקס אונליין בע"מ
בית פוקס-רח' החרמון
קריית שדה התעופה
ח.פ. 515722536







